UTLEIE SANGERHUSET / Øvingslokaler / Festlokaler.

Vi leier ut Sangerhuset i Bjørndalsveien 4, Fredrikstad, for sangøvelser og andre arrangement.
Vi har stor festsal med plass til ca 50 personer, og med stort kjøkken!

Utleieansvarlig er Janne Iren Langbråten, tlf 69311279.

VG RING 69311279 og velg UTLEIE.

Dette innlegget ble publisert lørdag, 2. april, 2016 kl. 10:10 og er lagt i kategorien(e) Ukategorisert. Du kan følge alle kommentarer til dette innlegget med et RSS 2.0 abonnement.
Du kan skrive en kommentar, eller legge til en tilbakesporing fra din egen side.

3 kommentarer til “UTLEIE SANGERHUSET / Øvingslokaler / Festlokaler.”

1. Fredrikstad og omegn Revmatikerforening sier:

Vi er en forening med medlemmer som aller helst trenger at møtelokale hvor det er lett adkomst, d.v.s. uten alt for mye trapper. Vi er ikke så rike og søker derfor å leie et lokale hvor vi ikke må grave alt for dypt i medlemskassen…
    Vi har månedlige møter på torsdager, i alle måneder utenom skolens ferier.
    Vi er ute etter et koselig lokale som rommer ca. 30-50 personer. Vi er også i markedet for et kontorlokale på ca. 20 kvadrat hvor vi har mulighet til å låse døren når vi går.
    Vi hører gjerne fra dere og kan motta meldinger på ovennvnte mailadresse eller på mobil 97764812.
    I håp om å høre fra dere!

Bjørg Jacobsen
    Fredrikstad og omegn Revmatikerforening

2. Anne lene souare sier:

Hei er det mulig å leie Samlerhuset 6 mai.

3. Elisabeth Hjelle Avdal sier:

Hei Janne Iren Langbråten! Jeg lurte på om det er mulig å leie sangerhuset den 31/8 eller 8/9 2019, hvis det er ledig. Vår sønn står til konfirmasjon i Glemmen gml. Kirke neste år og det blir en av disse datoene. Mvh Elisabeth Hjelle Avdal